Troli
0
Item Disimpan
0
Bantuan

Troli


US$0.31

Sonic & All-Stars Racing Transformed

Version: US
US
(1 lagi)
Berfungsi pada semua sistem yang dijual di seluruh dunia, akaun serantau yang betul mungkin diperlukan untuk ciri dalam talian.
Dapatkan Anggaran Penghantaran
US$16.98
Harga kami sebelum ini: US$24.99
Anda jimat: 32%
Atau Daftar Keluar Pantas

Keserasian


NTSC-J 
 
 
NTSC-U/C 
 
 
PAL 
 
 

Ciri-ciri Produk

  • All-Star moves kembali dengan mekanik baharu yang membenarkan bar All-Star anda meningkat lebih cepat
  • Sistem senjata yang adil sepenuhnya baru memastikan bahawa senjata yang ditembak ke kenderaan anda boleh dihalang atau dielakkan setelah anda memperoleh kemahiran untuk berbuat demikian
  • Serasi dengan Xbox One

Spesifikasi

Edisi
Standard

Penerangan Produk

Sonic & All-Stars Racing Transformed™, pengalaman lumba-lumba yang mendebarkan menampilkan Sonic the Hedgehog dan barisan hebat SEGA All-Stars bersaing di darat, udara dan air dalam kenderaan yang berubah sepenuhnya daripada kereta, pesawat hingga bot. Barisan di grid Sonic & All-Stars Racing Transformed melihat kegemaran SEGA – termasuk Sonic the Hedgehog, Dr Eggman dan AiAi – kembali untuk bertempur melawan pendatang baru yang termasuk Gilius Thunderhead of Golden Axe dan Vyse of Skies of Arcadia. Persekitaran dinamik baharu dan trek dalam Sonic & All-Stars Racing Transformed sekali lagi diilhami oleh sejarah permainan SEGA yang terkenal. Apabila jalan jatuh di bawah anda di trek Temple Trouble Super Monkey Ball, kereta anda berubah menjadi bot dan melaju ke bawah sungai dan jeram, manakala trek yang diilhami Panzer Dragoon, Dragon Canyon, membawa anda ke langit dengan kawalan penuh pesawat anda, bergolek tong untuk mengatasi saingan dan halangan sebelum berubah kembali menjadi kereta dan berlumba ke garis penamat.

Ulasan pelanggan

Penilaian purata: 

5/5

(279 ulasan, 56 with text. )
Filter by
Star rating
5 Stars
4 Stars
3 Stars
2 Stars
1 Star
Dengan Gambar
Disahkan
Adakah anda rasa ulasan ini membantu? 
Best kart racer since CTR
Amazing game, challenging mostly. It is not as fun as MK series, it takes the 'skill' path.

If you don't like it in the few hours, you'll love it later. Features a nice nostalgia throwback as some great tracks wiith the transform gimmick. Also, great time trials; it the only game that made them fun somehow.

Nedded some Segata tho.

Compatible Items

Pelanggan lain turut membeli